dilluns, 7 de juliol del 2014

sexe


avui hem fet lo dinar de l'associació que fem tots los anys a l'estiu.
com cada any, un dia molt intens en què mos trobem les famílies i podem parlar i compartir experiències que vivim al dia a dia.

ojalà poguéssem parlar de sexe amb la naturalitat que penso que necessitem:



documental "almas con sexo" - documentos tv (2002)



2 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

És un documental que no tan sols desvetlla una de les realitats ocultes del nostre entorn, si no que explica moltes coses que els "capacitats" hauríem d'entendre i viure.
Parlem molt sovint del respecte a "la diferència" des d'una posició (potser inconscient) de superioritat i amb condescendència.
Trobo que aquest treball és exemplar per la franquesa i la claredat amb què explica i mostra les coses.
El divulgaré, amb l'esperança que hi entenguem. He trobat molt emocionant el testimoni de la prostituta.

iruna ha dit...

gràcies per mirar-te'l, Lluís, és molt "consolador" :)

a mi també em sembla un documental molt ben fet, on se parla de tot amb molta sinceritat i naturalitat, i valoro especialmente que ho facen en primera persona, perquè sovint quan se parla de "discapacitat" se fa des de fora, tant en programes com a la vida quotidiana, sense dixar que parlen i diguen què pensen i senten les mateixes persones.

encara tenim molts tabús en el tema de la sexualitat, i encara més quan se tracta de sexualitat i d'afectivitat en persones amb discapacitat, quan de fet moltíssima gent som bastant discapacitades en este aspecte (i en tants altres).

una abraçada, Lluís.